Unicornix

Unicornix är en barn föreställning om de otroliga och magiska enhörningarna som, precis som människor, är unika och oöverträffade!

En show i en fantasi värld där vi upptäcker att vi kan acceptera oss själva och bli accepterade som vi är.
Dessa tre enhörningar tar oss genom skogen och upptäcker en inre värld där mörkret inte är så illa som det verkar.

De kommer med sina egna låtar skrivna på spanska och svenska, en gitarr, en trumma, en ukelele, sina röster och mässa känslor!


Medverkande:

Gitarr & sång, Kristin Amparo
Slagverk & sång, Liliana Zavala
Ukelele & sång, Natalie Knutzen
De här tre enhörningar träffades i Sverige igenom musiken, de njuter att leka och spela musik tillsammans.


Alla tre jobbar professionellt som musiker och har egna solo projekt och medverkar i olika band.


booking@libelulamusic.se www.libelulamusic.se


Målgrupp 3 – 7 år
Speltid ca 30 min

 

Arbeta vidare i förskolan/skolan:

Detta projekt syftar till att prata om känslor, bra, dåliga och de där emellan för att lära sig att acceptera våra olikheter och oss själva. Efter denna föreställning öppnas möjligheterna till dialogen om mobbning, känslan att vara utanför en grupp och hur vi kan inkludera.


Workshop/Skapande skola: Som ett tillägg direkt efter föreställningen kan artisterna göra en kort workshop (ca 15 minuter) och skapa musik tillsammans med eleverna från rytm (med boddy percussion) till enkla melodier. Vid en annat tillfälle kan en hel workshop (ca 30 min) göras där artisterna och eleverna bygger en låt från elevernas egna ord och audio inspelnings görs.


Syfte och mål: Detta projekt syftar till att prata om känslor, bra, dåliga och de där emellan för att lära sig att acceptera våra olikheter och oss själva.


PDF info